Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
13.08.2018

Primož Roglič v novi številki Simply Clever

Izšla je nova številka revije Simply Clever, ki prinaša tudi intervju s Primožem Rogličem izpod peresa njegovega dekleta, Lore Klinc!

Oblikovno prenovljena in vsebinsko bogatejša revija prinaša oblico zanimivega branja. Poleg odgovorov na vprašanje, ali Primož ob progi res gleda dekleta, kateri hrib je njegov najljubši in zakaj svoje Lore nikoli ne pelje na dopust, lahko na straneh revije Simply Clever preberete reportažo s kolesarjenja po maratonski trasi Bled Bike Festivala, ki ga sponzorira Škoda. Predstavljamo vam tudi družino Bitenc in njihovega Superba, Petra Vojakovića in njegovo »Julijo«, kot ljubkovalno pravi svoji čudoviti Škodi 1000 MB, razkrivamo, kaj pomeni črka V v logotipu VRS, in vam odstiramo drugačen pogled na Fabio. Povsem drugačen. Pogovorili smo se tudi s Slovencem Markom Jevtičem, ki riše linije najnovejših Škodinih modelov, in se poglobili v fenomen SUV, ki poganja avtomobilski trg. Priložili pa smo še shemo, s pomočjo katere lahko sestavite svoj papirnati modelček Karoqa!