Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

24.09.2018

Octavia Family tudi brez pologa

Družini prijazni Octavia Family in Octavia Combi Family sta odslej prijazni tudi do družinskega proračuna. Ta odlično opremljen avto, ki mu boste lahko v vseh razmerah popolnoma zaupali svoj največji zaklad, svojo družino, je namreč zdaj na voljo še posebej ugodno. 

Vse do konca leta 2018 sta Octavia Family in Octavia Combi Family na voljo za 1% maloprodajne cene na mesec, in to tudi brez pologa. Izbirate lahko med različicami z ročnim in samodejnim menjalnikom, in sicer 1.0 TSI (85 kW), 1.6 TDI (85 kW) ter 2.0 TDI DSG (110 kW). 

 

Financiranje 1% brez pologa

Pri financiranju 1% stranka plačuje 1 % maloprodajne cene na mesec, in sicer v obdobju 72 ali 84 mesecev. Polog ni potreben, preostanek vrednosti, ki je odvisen od izbranega obdobja, pa plača stranka ob izteku financiranja. 

Različne opcije financiranja za Octavio Family in Octavio Combi Family si lahko izračunate na portalu Hudobro.