Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
15.10.2018

ŠKODA SCALA: znano je ime novega kompaktnega modela

Znano je ime novega modela znamke ŠKODA. Ime SCALA izhaja iz latinske besede za stopnice ali lestev. 

Vozilo namreč predstavlja korak naprej za to češko znamko v razredu kompaktnih vozil. Kot prvi model te znamke v Evropi ima SCALA namesto logotipa izpisano besedo ŠKODA na zadku. 

 

 S tem modelom predstavlja ŠKODA svoj novi emocionalni oblikovalski jezik prvič v obliki serijskega vozila. Z njim bo znamka naredila velik korak naprej tudi v tehnološkem pogledu, saj bo kupcem ponudila inovativne rešitve, ki jih je bilo doslej mogoče najti le v višjih razredih. Zato je ime SCALA, ki pomeni v latinščini tako stopnice kot lestev, kot naročeno: s tem modelom dela ŠKODA namreč kar nekaj velikih razvojnih korakov naprej.