Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

29.11.2018

Škoda Scala: prve fotografije notranjosti

Dober teden pred svetovno premiero v Tel Avivu objavljamo prve fotografije notranjosti novega modela Scala, ki oblikovno sledi konceptu Vision RS. 

Osrednja točka notranjosti modela Scala je 9,2-palčni zaslon, postavljen na idealno mesto voznikovega in sovoznikovega vidnega polja. Ta osrednji zaslon, občutljiv na dotik, ki je največji v tem avtomobilskem razredu, obdaja linija, ki odraža emotivne poteze motornega pokrova. Pod zaslonom ustvarja ta linija ergonomski naslon za zapestje, kar olajša upravljanje z njim. 

Gumbi za upravljanje klimatske naprave na centralni konzoli in gumbi za sistem Start/Stop, izbiro voznih programov in parkirni asistent Park Assist se nahajajo pred ročico menjalnika, kar prav tako pomeni, da so Škodini oblikovalci pri svojem delu upoštevali potrebe in udobje voznika. Prostor je razkošno odmerjen, armaturna plošča in obloge sprednjih vrat pa vsebujejo prefinjeno površino iz mehke pene s posebno novo zrnato teksturo, ki spominja na kristalaste strukture in bo definirala slog znamke Škoda v prihodnje. 

Premiera modela Škoda Scala bo 6. decembra v izraelskem Tel Avivu. V živo jo bomo prenašali tudi na skoda.si!