Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
20.12.2018

Karoq v finale z največ glasovi

Karoq se je uvrstil v finale izbora za Avto leta 2019, in sicer z največ glasovi bralcev, gledalcev in poslušalcev devetih slovenskih medijev, ki sodelujejo v izboru. Hvala vsem za vaš glas! Zmagovalec bo znan v nedeljo, 13. januarja.

Za Karoqom se je na drugo mesto uvrstil VW T-roc, sledijo Ford Focus, Kia Ceed in Volvo XC40. Karoq tako v finale prinaša 6 "ljudskih" točk, ki se bodo pridružile glasovom žirij uredništev sodelujočih medijev. Kateri avtomobil bo odpeljal naziv Slovenski avto leta 2019, bo znano 13. januarja v Centru varne vožnje AMZS na Vranskem. 

Opomba: po končnem glasovanju uredništev sodelujočih medijev je naslov Slovenski avto leta pripadel Fordu Focusu. Škoda Karoq je osvojil končno tretje mesto. Čestitamo vsem finalistom in zmagovalcu.