Modeli
10.01.2019

Novo financiranje za vozila na zalogi

Kupujete novo vozilo, ki bi ga lahko domov odpeljali kar takoj? V Škodini Hudobri zalogi vozil se nahajajo takoj dobavljiva vozila po posebej ugodnih cenah, ki so vam zdaj na voljo tako s Škoda BONom kot s paketom financiranja Škoda Brez skrbi.

 

Kaj in za koga je Škoda Brez skrbi?

Gre za all inclusive paket financiranja, »Long Life« servisiranja za 1 evro na mesec in Hudobrega zavarovanja. Velja za modele Octavia, Octavia Combi, Superb, Superb Combi, Karoq in Kodiaq, ki so del Hudobre zaloge takoj dobavljivih vozil. Ob nakupu ste upravičeni do takojšnega popusta v višini 1000 evrov, z doplačilom v višini 1 evra na mesec pa ste deležni tako imenovanega servisa Long Life oziroma servisiranja svojega vozila po prilagodljivem servisnem intervalu.

Pri finančnem leasingu z variabilno pogodbeno obrestno mero lahko polog znaša do 50 % maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, izbirate pa lahko med 48, 60, 72 ali 84 meseci obdobja financiranja. Minimalni znesek financiranja, ki je enak razliki med maloprodajno ceno vozila s popustom in plačanim pologom, znaša 8000 evrov.

Servis Long Life (do prevoženih 60 tisoč kilometrov oziroma do preteka dobe 4 let) vključuje vse posege skladno z navodili proizvajalca, kamor sodijo na primer zamenjava motornega olja, filtrov, zavorne tekočine ipd.

Hudobro zavarovanje za celotno dobo financiranja vključuje permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d..

Kaj in za koga je Škoda BON?

Pri vseh ostalih modelih v Hudobri zalogi lahko uveljavljate Škoda BON in tako ceno izbranega vozila takoj znižate za 1000 evrov, nato pa izbirate med kreditom, finančnim lizingom ali operativnim lizingom z variabilno pogodbeno obrestno mero.

Polog lahko pri operativnem lizingu znaša do 30 % maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, odločite pa se lahko bodisi za 36, 48 ali 60 mesecev obdobja financiranja. Pri finančnem lizingu ali kreditu pa lahko polog znaša do 50 %, maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, stranka pa se lahko odloči bodisi za 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev obdobja financiranja.

Minimalni znesek financiranja, ki je  enak razliki med maloprodajno ceno vozila s popustom in plačanim pologom, znaša 6000 evrov.

Pogoj za Škoda BON je sklenjeno Hudobro zavarovanje za celotno obdobje financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d.).