Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
16.01.2019

Prihaja novi križanec: Škoda širi svojo paleto SUV modelov

Povsem novi križanec kombinira prednosti SUV modelov z agilnostjo in vodljivostjo kompaktnih kombilimuzin. Svetovno premiero bo doživel na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Modelska ofenziva znamke Škoda na področju SUV modelov se nadaljuje. Novi model, ki se uvršča v razred križancev (t.i. crossover modeli), bo tako razširil paleto SUV modelov in nadaljeval usmeritev, ki sta jo uspešno začela Kodiaq in Karoq. Z objavo prve fotografije silhuete vozila je Škoda zdaj nakazala, kako bo v resnici videti bodoči SUV, ki bo javnosti uradno razkrit na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi (5. - 17. marca). Fotografija prikazuje prednji del novega vozila in hkrati nakazuje novo in zelo izrazito obliko žarometov z ločenimi dnevnimi lučmi, ki so postavljene nad žarometi in v katere so integrirani dinamični smerniki.

 

 

Novi model znamke ŠKODA tako prinaša najboljše iz obeh svetov. Kombinira prednosti SUV modelov, kot so povišan položaj sedenja, boljša preglednost, udobnejše vstopanje in izstopanje ter večji odmik od tal, z okretnostjo in vodljivostjo kompaktnih avtomobilov. S tem je ta novi urbani križanec znamke ŠKODA pravzaprav idealen avtomobil tako za mesto kot raziskovanje okolice. Ker je zasnovan na Volkswagnovi modularni prečni platformi (MQB), ponuja tudi dolg spisek sodobnih novih asistenčnih sistemov, hkrati pa še kup Simply Clever rešitev in seveda prostorno notranjost.