Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
20.03.2019

ŠKODA z novim prodajnim rekordom že peto leto zapored

ŠKODA je leta 2018 skupno prodala 1.253.700 vozil in tako že petič zapored dosegla nov prodajni rekord.

Z letom 2019 se pri Škodi začenja doba električne mobilnosti. Otvorila jo bosta CITIGO z baterijskim električnim pogonom ter SUPERB, zasnovan kot priključni hibrid.

Tudi na področju digitalizacije bo ŠKODA sistematično nadaljevala z uresničevanjem svoje Strategije 2025:ŠKODA Auto DigiLab, ki deluje v Pragi in Tel Avivu, središču IT-industrije, je že sklenil številna partnerstva z zagonskimi podjetji. Poleg tega je ŠKODA v okviru projekta INDIA 2.0 odgovorna za modelsko ofenzivo koncerna Volkswagen na indijskem trgu.