Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
24.05.2019

CITIGOe iV, prvo električno vozilo ŠKODA

CITIGOe iV je prvi povsem električni model znamke ŠKODA v njeni 124-letni zgodovini. Zakaj prav CITIGO? Ker je zaradi svoje namembnosti in dimenzij idealno mestno vozilo, kjer pridejo prednosti električnega pogona najbolj do izraza. 

Več o modelu CITIGOe iV ter drugemu članu družine iV (nova podznamka za e-mobilnost), priključnemu hibridu SUPERB iV, si preberite v članku na povezavi spodaj.