Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
06.07.2019

Začel se je Tour!

ŠKODA je že 16. leto zapored glavni sponzor kolesarske dirke Tour de France. Organizatorjem bo zagotovila 250 vozil, vključno z rdečim vozilom ŠKODA SUPERB, ki služi kot avtomobil direktorja dirke Christiana Prudhomma. ŠKODA je že petič zapored tudi sponzor zelene majice. 

ŠKODA je marca letos pogodbo o sponzorstvu dirke Tour de France podaljšala še za 5 let, do leta 2023, kar dokazuje izjemen pomen, ki ga ima šport, še posebej kolesarjenje, za to znamko. 

V floti 250 vozil, ki bodo vključena v organizacijo letošnjega Toura, so modeli KODIAQ, KAROQ, OCTAVIA in SUPERB. Peloton bo tudi letos vodila prav posebna ŠKODA, rdeči SUPERB, mobilni nadzorni center, iz katerega direktor dirke Christian Prudhomme s pomočjo vrhunske tehnologije upravlja dogajanje. 

106. Tour de France sicer poteka od 6. do 28 julija, 176 kolesarjev pa bo na 21 etapah prevozilo 3640 kilometrov. ŠKODA je tudi ekskluzivni partner aplikacije Tour de France, s katero lahko ves čas ostanete na tekočem z dogajanjem na dirki.