Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Notranjost

PROSTOR ZA VAS

Z medosno razdaljo, dolgo več kot 2,4 metra, ponuja CITIGOe iV več kot dovolj prostora med vožnjo, tako da se lahko potniki vozijo udobno, brez stiskanja na zadnji klopi. Dodajte temu še dobro ergonomijo, visoko udobje sedenja ter številne uporabne prostore za shranjevanje in dobili boste popolnega spremljevalca pri vsakodnevnih nalogah.

ŠKODA CITIGO E iV Notranjost

LIČNI DODATKI

Notranjost modela CITIGOe iV krasijo elegantne oblikovne blazinice na armaturni plošči: črna za opremo Ambition in srebrna (na sliki) za opremo Style. Bela ambientalna osvetlitev, ki je del serijske opreme v paketu Style, prispeva k prijetnemu udobju v notranjosti.

ŠKODA CITIGO E iV Notranjost

IMPRESIVNE ŠTEVILKE

Osnovna prostornina prtljažnega prostora je 250 litrov, z zlaganjem zadnjih naslonjal pa ga je mogoče povečati na 923 litrov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran