Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Varnost

VARNA OBLIKA

Čvrsta struktura karoserije je bistvo varnosti. Sprednji in zadnji del vozila omogočata največjo absorpcijo energije med trkom. Dno vozila je tudi posebej ojačano, da bi bateriji zagotovili kar največjo zaščito.

ŠKODA CITIGO E iV Varnost

6 VARNOSTNIH ZRAČNIH BLAZIN

CITIGOe iV zagotavlja visoko raven pasivne varnosti s šestimi standardno nameščenimi varnostnimi blazinami za zaščito voznika in sovoznika.

ŠKODA CITIGO E iV Varnost

VARNOSTNE FUNKCIJE

Kompaktni CITIGOe iV ponuja številne varnostne funkcije, kot so Lane Assist, ESC in Isofix ali zgornji privez na zadnjih zunanjih sedežih, da boste pozorni na varnost v prometnem mestnem prometu in na dolgih odsekih avtocest.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran