Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV eMobilnost infrastruktura

E-MOBILNOST V POPOLNEM ZAGONU

Infrastruktura za delovanje elektrificiranih vozil raste in se širi iz dneva v dan. Med vožnjo po Sloveniji lahko danes uporabljate katero koli od več kot 560 javnih polnilnih postaj različnih ponudnikov. ŠKODA sodeluje tudi pri gradnji mreže IONITY po vsej Evropi, tudi v Sloveniji. Leta 2020 naj bi tako postavili že 400 ultra hitrih polnilnic.


Raziščite svet e-mobilnosti

ŠKODA CITIGO E iV eMobilnost infrastruktura

PREDNOSTI NAKUPA IZ UDOBJA DOMA

Elektrificirani avtomobili ŠKODA imajo številne operativne prednosti. Če avto doma polnite čez noč, boste prihranili pri stroških zaradi nižjih cen električne energije. Če uporabljate lastni fotovoltični sistem za proizvodnjo energije, lahko avto polnite s pomočjo obnovljivega vira energije.

ŠKODA CITIGO E iV eMobilnost infrastruktura

POLN UGODNOSTI

Vaša odločitev za nakup elektrificiranega vozila ŠKODA prinaša tudi finančne in druge ugodnosti, zaradi katerih bo življenje vsak dan bolj udobno. Denarne ugodnosti za stranke in podjetja vključujejo državne  subvencije za nakup, najnižjo stopnjo davka na motorna vozila (0,5 %) in oprostitev plačila nadomestila za uporabo cest. Obetajo pa se še nekateri drugi ukrepi, ki naj bi pripomogli k lažji odločitvi za električno gnan avtomobil.

Elektrificirana vozila, zlasti električni avtomobili, zahtevajo tudi bistveno manj vzdrževanja, ker vsebujejo manj delov, ki so podvrženi obrabi.

ŠKODA CITIGO E iV eMobilnost infrastruktura

BREZSKRBNO PARKIRANJE

Druge nefinančne ugodnosti za elektrificirane avtomobile ponuja tako država kot posamezna mesta. V nekaterih mestih v Sloveniji je že zdaj mogoče (ponekod) parkirati brezplačno, v glavnem pa med polnjenjem vozila. Z nekaterimi novimi ukrepi, kot je uvedba posebne tablice, pa bo mogoče voziti tudi po rumenih pasovih in parkirati v centru mesta.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran