Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Življenje v iV slogu

MESTNA MOČ

CITIGOe iV je zasnovan predvsem za življenje v sodobnem mestu, kjer boste cenili njegovo kompaktnost, živahnost in po WLTP preverjen doseg 260 km, kar je dovolj za vse dnevne opravke po mestu. Če boste z njim morali še kam dlje, pa so vam vedno na voljo DC polnilnice, ki vas bodo osupnile s hitrostjo polnjenja.

Življenje v iV slogu

PREPROSTO POLNJENJE DOMA

Baterijo lahko preprosto polnite doma ali na javnih polnilnicah s posebnimi polnilniki. Z uporabo običajne gospodinjske vtičnice z največjo močjo 2,3 kW lahko s standardnim kablom CITIGOe iV napolnite do 80% zmogljivosti baterije v 12 urah in 37 minutah. Z domačo polnilnico z močjo 7,2 kW bodo potrebne le štiri ure in osem minut. Oba načina polnjenja uporabljata AC kot v gospodinjskih vtičnicah.

Življenje v iV slogu

HITRO POLNJENJE NA POTI

Če ste se odpravili na daljšo pot in morate hitro napolniti baterijo, uporabite tretjo vrsto polnilnika, CCS (kombinirani sistem za polnjenje), ki uporablja DC za večjo moč - do 40 kW. Hitra polnilnica napolni baterijo do 80% zmogljivosti v samo eni uri. Priključek CCS je serijski pri stopnji opreme Style in kot opcija na voljo pri opremi Ambition.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran