Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Življenje v iV slogu

MESTNA MOČ

CITIGOe iV je zasnovan predvsem za življenje v sodobnem mestu, kjer boste cenili njegovo kompaktnost, živahnost in po WLTP preverjen doseg od 225 do 274 km, kar je dovolj za vse dnevne opravke po mestu. Če boste z njim morali še kam dlje, pa so vam vedno na voljo DC polnilnice, ki vas bodo osupnile s hitrostjo polnjenja.

Življenje v iV slogu

PREPROSTO POLNJENJE DOMA

Baterije lahko enostavno napolnite doma ali med potjo s posebnimi polnilci. S pomočjo običajne gospodinjske vtičnice z največjo močjo 2,3 kW lahko s standardnim kablom napolnite CITIGOe iV do 80 odstotkov njegove baterije v 12 urah in 43 minutah. S 7,2 kW stensko polnilnico (Wallbox) in ustreznim kablom (serijsko za paket opreme Style, z doplačilom za Ambition) bo polnjenje trajalo le štiri ure in petnajst minut. Oba načina polnjenja uporabljata izmenični tok, ki ga boste našli v gospodinjskih vtičnicah.

Življenje v iV slogu

HITRO POLNJENJE NA POTI

Če ste se odpravili na daljšo pot in morate hitro napolniti baterijo, uporabite tretjo vrsto polnilnika, CCS (kombinirani sistem za polnjenje), ki uporablja DC za večjo moč - do 40 kW. Hitra polnilnica napolni baterijo do 80% zmogljivosti v samo eni uri. Priključek CCS je serijski pri stopnji opreme Style in kot opcija na voljo pri opremi Ambition. Hiter polnilnik vedno vključuje polnilni kabel.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran