Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Oblika

ZNAČILEN SPREDNJI DEL

Inovativen in svež CITIGOe iV ima samosvoj privlačen značaj. Logotip ŠKODA se nahaja na skoraj zaprti maski hladilnika. Preoblikovani obarvani prednji odbijač je opremljen s serijskimi meglenkami.

ŠKODA CITIGO E iV Oblika

ZAPELJIVA SILHUETA

Stranske linije avtomobila se nadaljujejo v kratek pokrov motorja in prostorno potniško kabino. Rahlo naraščajoča linija karoserije ustvarja dinamičnost, ki ne ovira vidljivosti potnikov na zadnjih sedežih. Dolga medosna razdalja in minimalni previsi ustvarjajo dobro razmerje in odlično vodljivost v mestu.

ŠKODA CITIGO E iV Oblika

HITRO PREPOZNAVNO

Robovi prtljažnih vrat segajo v zatemnjene zadnje luči, katerih oblika črke C je značilna za vozila znamke ŠKODA in zato je avtomobil nedvoumno prepoznaven tako podnevi kot ponoči. Logotip na prtljažnih vratih nakazuje, da je ta avtomobil eden od modelov družine iV.

ŠKODA CITIGO E iV Oblika

INTEGRIRANI SMERNI KAZALNIKI

Smerni kazalniki, integrirani v bočna ogledala, so del standardne opreme obeh paketov opreme. To ni samo estetska podrobnost. Predvsem gre za varnostno komponento, ki poudarja, da voznik načrtuje zavijanje.

ŠKODA CITIGO E iV Oblika

BARVITO DOŽIVETJE

Želite voziti avto, ki ga bodo vsi opazili, ali bi raje zbledeli v ozadje? Barvni razpon pri modelu ŠKODA CITIGOe iV je dovolj velik, da lahko vsado izbere točno tisto, kar želi.

ŠKODA CITIGO E iV Oblika

NAJ BO VAŠ

Oblecite svoj CITIGOe iV v svoje najljubše barve s pomočjo sistema ColourConcept. Različne barve karoserije uskladite s streho in zunanjimi pokrovi ogledala v črni barvi.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran