Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Varnostni asistenčni sistemi

ASISTENČNI SISTEM ZA OHRANJANJE VOZNEGA PASU

Asistenčni sistem za ohranjanje voznega pasu (Lane Assist) prepoznava vsako nenamerno zavijanje z voznega pasu, posreduje vizualno sporočilo in sproži popravek krmiljenja. Aktivira se, če so na površini ceste prepoznavne označbe voznega pasu in smernik ni bil vključen.

ŠKODA CITIGO e iV Varnostni asistenčni sistemi

PARKIRNI SENZORJI ZADAJ

Zaradi odlične okretnosti modela CITIGOe iV je parkiranje kot otroška igra. Trije parkirni senzorji, ki so vgrajeni v zadnji odbijač, pomagajo pri preverjanju oddaljenosti avtomobila od vseh ovir.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran