Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Luči

ŽAROMETI IN MEGLENKE S FUNKCIJO

ŠKODA CITIGOe iV je opremljen z žarometi, katerih žarnice z žarilno nitko ustvarjajo kratki in dolgi svetlobni snop ter svetlobo za smernik, LED diode pa opravljajo vlogo pozicijskih in dnevnih luči. Funkcija sprednjih meglenk za zavijanje, ki je na voljo kot dodatna oprema, je kot nalašč za mestno vožnjo. Na zahtevnih križiščih meglenke osvetljujejo prostor, kamor boste zavili.

ŠKODA CITIGO E iV Luči

ZADNJE LUČI

V vsaki od zadnjih luči tri svetlobna telesa tvorijo za znamko ŠKODA značilno osvetljeno obliko črke C. Zadnje luči imajo zatemnjeno podobo. Zgornja opravlja tudi vlogo zavorne luči, spodnja leva pa zadnje meglenke.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran