Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Povezljivost

RADIO SWING

Povezljivostno središče vsakega avtomobila je radio Swing s 5-palčnim barvnim zaslonom, dodatnim vhodom, režo za SD kartico, Bluetooth povezavo in do šestimi zvočniki, dodati pa je moč tudi DAB radio. Nosilec telefona je standardna funkcija. Po priključitvi pametnega telefona, v katerega ste prej prenesli aplikacijo Move & Fun, se spremeni v multimedijski zaslon z zabavnimi informacijami in s številnimi dodatnimi funkcijami.

ŠKODA CITIGO E iV Povezljivost

Aplikacija Move & Fun

Ko povežete pametni telefon z aplikacijo Move & Fun za sistem Android ali iOS, dobite dostop do številnih funkcij. Predvajate lahko svojo glasbo, brskate po podatkih o vožnji, uporabljate navigacijski sistem, upravljate klice in, kar je najpomembneje, preverite trenutno stanje električnega pogona in pretok energije. e-Manager vam omogoča, da nastavite svoj čas odhoda na posameznih lokacijah, ki jih izberete. Aplikacija Move & Fun prinaša veliko povezljivost z majhnim avtomobilom.

ŠKODA CITIGO E iV Povezljivost

APLIKACIJA ŠKODA CONNECT

CITIGOe iV je kompatibilen tudi s spletnimi storitvami ŠKODA Connect in aplikacijo za pametne telefone, ki vam omogoča nadzor nad avtomobilom, tudi ko ste zunaj njega. Aplikacija na primer omogoča, da preverite, ali je avto zaklenjen, kakšen je njegov status po zadnji vožnji (prevoženi kilomeri, poraba energije itd.) in kje je parkiran (na zemljevidu).

ŠKODA CITIGO E iV Povezljivost

ŠKODA CONNECT: ODDALJENO POLNJENJE BATERIJE

Oddaljeno polnjenje baterije je ekskluzivna storitev, ki vam omogoča nadzor nad polnjenjem vozila in pregledovanje trenutnih podatkov o bateriji na daljavo.

ŠKODA CITIGO E iV Povezljivost

ŠKODA CONNECT: VKLOP KLIMATSKE NAPRAVE NA DALJAVO

Ne glede na to, ali ste sredi vročega poletja ali ledene zime, lahko uporabite aktivacijo klimatske naprave, s pomočjo katere pred vožnjo vklopite klimatsko napravo, tako da je notranjost kabine do trenutka, ko boste stopili v avto, že popolnoma pripravljena - ogreta oziroma ohlajena po vaših željah.

ŠKODA CITIGO E iV Povezljivost

ŠKODA CONNECT: NAČRTUJTE SVOJ ODHOD

S pomočjo načrrtovanja odhoda lahko v nekaj klikih pripravite svoj avtomobil na načrtovan odhod. Ne glede na to, ali je vsako potovanje nova pustolovščina ali se vedno držite iste poti, lahko nastavite temperaturo notranjosti in stanje napolnjenosti baterije, ki ju potrebujete, tako da bo avto vedno pripravljen na vaš odhod.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran