Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Domiselne podrobnosti

NOSILEC ZA PIJAČO SPREDAJ

CITIGOe iV omogoča največ udobja tudi na daljših vožnjah. Napitek imejte v nosilcu za pijačo, kjer bo tudi med ostrimi zavoji varno spravljen. Nosilec je nameščen tako, da je dosegljiv tako vozniku kot sopotniku.

ŠKODA CITIGO E iV Domiselne podrobnosti

NOSILEC ZA PIJAČO ZADAJ

Na konzoli tunela med potniki na zadnjem sedežu je nameščen dodaten nosilec za pijačo. Uporabljati ga je mogoče tudi kot dodaten prostor za shranjevanje.

ŠKODA CITIGO E iV Domiselne podrobnosti

MREŽASTI ŽEPKI

Mrežasti žepi na notranjih straneh sprednjih naslonjal so kot nalašč za pametni telefon ali beležko.

ŠKODA CITIGO E iV Domiselne podrobnosti

NOSILEC ZA TORBE

Nekatere vrečke ali torbe morajo biti pač vedno na dosegu rok in ne na zadnjem sedežu ali v prtljažniku. V mehanizem za odpiranje predala za rokavice je zato vgrajen praktičen nosilec torb.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran