Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CITIGO E iV Domiselno urejen prtljažnik

MREŽE V PRTLJAŽNIKU

Zahvaljujoč pametno zasnovanim mrežan v prtljažniku ni več potrebe po kompromisu med okretnostjo in praktičnostjo. Mreže prtljažnika s pritrdilnimi kavlji namreč učinkovito preprečujejo premikanje manjših predmetov po prtljažniku.

ŠKODA CITIGO E iV Domiselno urejen prtljažnik

PROSTOR ZA SPRAVLJANJE POLNILNIH KABLOV

Kaj storite s polnilnim kablom, ko napolnite vozilo? Če ga pustite ležati kar tako, bo zavzel prostor, zato prtljažnik modela  CITIGOe iV vključuje praktičen predal za shranjevanje, v katerega lahko pospravite kabel. Ker gre za ločen predal, kabel ne bo umazal nobene druge prtljage.

ŠKODA CITIGO E iV Domiselno urejen prtljažnik

KAVLJI V PRTLJAŽNIKU

Uporabnost in prilagodljivost prtljažnika modela CITIGOe iV je takšna tudi zaradi štirih čvrstih kavljev na obeh straneh. Zasnovani so za obešanje predmetov ali prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali ne bi ustrezala velikosti oziroma obliki prtljažnika. Cenili jih boste vsakič, ko boste nakupovali ali prevažali prtljago.

ŠKODA CITIGO E iV Domiselno urejen prtljažnik

DELJVI ZLOŽLJIVI ZADNJI SEDEŽI

ŠKODA CITIGOe iV je mestni avtomobil, njegovo sicer kompaktno notranjost pa je mogoče enostavno prilagoditi, da postane neprecenljiv sodelavec, tudi ko morate prevažati večje in bolj okorne predmete. Hvaležni boste za deljena zadnja sedeža, ko boste kupovali dodatke za dom ali se morda celo selili.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran