Modeli

Majhen avto z veliko privlačnosti

CITIGO MONTE CARLO

Odlike

1

Slog v gibanju

Okretnost modela ŠKODA Citigo Monte Carlo gre z roko v roki z lahkotnostjo parkiranja, zaradi česar je to  ultimativni mestni uporabnež. Ob tem pa s svojim domiselnim videzom izstopa iz množice povsod, kjerkoli ga boste parkirali. In če k temu dodate še prostorno notranjost ter izjemno nizko porabo goriva, dobite majhen avtomobil z veliko mero privlačnosti.

Odlike

2

Črna je nova seksi barva

Izredno oblikovanje športnih modelov ŠKODA je poudarjeno s črnimi elementi, kot so na primer maska hladilnika, lita platišča ali ohišje bočnih ogledal. Še več - zatemnjena so tudi zadnja bočna stekla, ki se tako bolje ujemajo s celotno podobo avtomobila.

Odlike

3

Med športnimi copati in lakastimi čevlji

Športno podvozje z manjšo oddaljenostjo od tal in aluminijasta platišča v črni barvi dodatno začinijo model Citigo Monte Carlo z več dinamike in stila. 15 in 16 palčna platišča so na voljo v več izvedbah, da bo vsakdo lahko našel kaj zase. 

Odlike

4

Naslonite se in - se nikar ne sprostite

Notranjost modela Citigo Monte Carlo je idealno mesto za motošportne navdušence, saj premore športne sedeže, jeklene pedalke in armaturno ploščo s črnimi elementi.

Odlike

5

Pozornost podrobnostim

Kar bi se lahko v drugih primerih slišalo kot oguljena fraza, je v modelu Citigo Monte Carlo dejstvo. Celotna notranjost namreč izžareva kvaliteto in natančnost v vseh pogledih. Kadarkoli boste odprli vrata, vas bo v notranjost povabil tudi napis Monte Carlo na vstavkih v pragovih vrat. Prepoznavno oblikovan športni volan je oblečen v  usnje z rdečimi šivi.

Odlike

6

Zabavna vožnja

Poudarjeno dobra vodljivost ni edina lastnost, zaradi katere so potovanja z modelom Citigo Monte Carlo zabavna in uživaška. Majhen mestni avtomobil vam namreč omogoča, da sami izberete, ali se naj vaš avtomobil prelevi v ekspedicijsko bazo, večerni klub ali komunikacijski center... Lahko pa postane kar vse to naenkrat!

Odlike

7

Univerzalno mesto

Zaradi praktičnega univerzalnega multimedijskega predalčka sta na primer MP3 predvajalnik ali pametni telefon vedno varno na svojem mestu.

Odlike

8

Premetena zasnovana notranjost

Uporabna odlagalna mesta, spretno zamišljeni predali in domiselni nosilci. 

Kamorkoli pogledate lahko najdete uporabne odlagalne prostore, kot so uporabni predali in domiselni nosilci. Kljuka ob predalu spredaj pa lahko priročno drži vašo nakupovalno vrečko.

Odlike

9

Prostor za vse, kar potrbujete v mestu

Njegov prtljažni prostor ponuja dovolj prostora za vse, kar bi lahko potrebovali v mestu. 

V normalni postavitvi ima 251 litrov prostornine, kar je nad povprečjem v razredu. Če pa potrebujete še več prostora, lahko zložite zadnjo klop in ga povečate na izjemnih 959 litrov.

Odlike

10

Najboljši v razredu

Povsem samosvoj varnostni koncept v razredu majhnih avtomobilov. Poleg voznikove in sovoznikove zračne blazine spadajo zraven še posebne bočne zračne blazine za zaščito glave in trupa potnikov na prednjih sedežih, ki ščitijo pri trku s strani.

Odlike

11

Včlanite se v klub

Družina ŠKODA Monte Carlo je kot ekskluzivni klub s strogo omejitvijo članstva. Trenutno se lahko včlanijo le stilsko osveščeni prebivalci urbanih središč in prepričani avanturisti.

MOTORJI

1.0 MPI Bencin

44 kW Moč
4,4 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
101 g/km Emisije CO2
162 km/h 14,4 s do 100 km/h

1.0 MPI Bencin + CNG

55 kW Moč
4,5 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
82 g/km Emisije CO2
165 km/h 16,3 s do 100 km/h

1.0 MPI Bencin

55 kW Moč
4,4 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
101 g/km Emisije CO2
173 km/h 13,5 s do 100 km/h

1.0 MPI Bencin

44 kW Moč
4,3 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 5-stopenjski
100 g/km Emisije CO2
162 km/h 16,7 s do 100 km/h

1.0 MPI Bencin

55 kW Moč
4,4 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 5-stopenjski
103 g/km Emisije CO2
173 km/h 14,9 s do 100 km/h

Vozniki ŠKODE nismo radi doma

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj