Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Prostornost

PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Pomembne osebne dodatke, kot so sončna očala, slušalke ali pisalo, je mogoče spraviti v prostoren predal pred sovoznikom. Številne možnosti za odlaganje pa ponujajo tudi osrednja konzola in žepi v vratih, s čimer CITIGO upravičuje sloves praktičnosti.

Prostornost

PANORAMSKA STREHA

Užitek izjemne vidljivosti in občutek prostornosti v modelu CITIGO zagotavlja sončna streha. Panoramska sončna streha z opcijskim električnim odpiranjem daje občutek svobode in zračnosti v že tako prostorni notranjosti. Streha z drsnim ali naklonskim odpiranjem je izdelana iz toniranega varnostnega stekla, ki v notranjost prepušča pravšnjo količino svetlobe in toplote. 

Prostornost

PROSTOR ZA SHRANJEVANJE

Kompaktne dimenzije in praktičnost se ne izključujejo. Notranjost ponuja številne inteligentne rešitve, ki naredijo pot prijetnejšo za vse potnike.

Prostornost

DRŽALO ZA TORBICE

V duhu načela Simply Clever CITIGO ponuja številna mesta za odlaganje različnih drobnarij. Če je med njimi tudi vaša torbica, ki mora biti vedno na dosegu roke, boste kmalu ugotovili, da je nosilec, integriran v odpiralni mehanizem prostora za shranjevanje, več kot priročen. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran