Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Ko veste, kaj vam ustreza

NOVI KAMIQ

Škoda Kamiq bo v prodaji od decembra 2019.

 

Dvodelni polni LED žarometi z dodatnimi elementi prispevajo k drzni podobi sprednjega dela.

Dinamične bočne linije z značilnim ŠKODA podpisom oblikujejo značilen stranski videz.

Osupljiv videz zadnjega dela dopolnjujejo polne LED zadnje luči.

Notranjost ponuja potnikom prijeten ambient in veliko udobja.

ŠKODA KAMIQ

VZEMITE GA ZA SVOJEGA

KAMIQ je urbani križanec s prednostmi športnega terenca in z značilnim oblikovalskim jezikom znamke ŠKODA, ki se zrcali v dinamičnih linijah in jasnih robovih. Je prava izbira za vse tiste, ki sami ustvarjajo trende, namesto da bi jim sledili.

ŠKODA KAMIQ

NOTRANJA SAMOZAVEST

Moč in hrabrost se od znotraj vselej širita navzven. To velja tudi za KAMIQ z njegovo kombinacijo čustveno oblikovanih elementov notranjosti in zunanjosti. Popolno in atraktivno notranjo ergonomijo odlikujejo najboljši materiali.

ŠKODA KAMIQ

ZA URBANO ŽIVLJENJE

Vsakodnevno življenje v mestu in okolici lahko predstavlja precejšen izziv. Za premagovanje vsakdanjih tegob v urbani džungli ima KAMIQ najboljšo opremo.

ŠKODA KAMIQ

VARNO ZAVETJE

Kot pri vseh avtomobilih znamke ŠKODA je varnost na prvem mestu tudi pri modelu KAMIQ. Varnostni paket vsebuje do devet varnostnih zračnih blazin, vključno s kolensko, in širok nabor asistenčnih sistemov, kot sta Side Assist in Crew Protect Assist.

ŠKODA KAMIQ

REŠITVE NA DOSEGU ROK

Edinstvene Simply Clever lastnosti so zaščitni znak znamke ŠKODA. Te napredne rešitve lajšajo vsakdanje življenje in so skrite v vsakem kotičku modela KAMIQ. Odkrijte jih sami.

ŠKODA KAMIQ

ŠPORTNA VOŽNJA S PRITISKOM STIKALA

Ker je ŠKODA KAMIQ zasnovan na najnovejši modularni platformi, je avtomobil polno opremljen z napredno tehnologijo. Tisti, ki jih zanima bolj dinamična vožnja, boste na primer veseli športne nastavitve podvozja (Sport Chassis Control) s sistemom nastavitve blažilnikov.

Poiščite pravega zase!

Uporabite drsnike in se poigrajte z vizualizatorjem spodaj. Obrnite perspektivo, spreminjajte barve in zamenjajte platišča. Vam je všeč, kar vidite?

POVEZOVALNO SREDIŠČE

Poenostavite si življenje z novo generacijo povezljivosti, ki vključuje vgrajeno eSIM kartico in brezžično povezavo z vašim pametnim telefonom preko sistema SmartLink+.

Dimenzije

GREMO! Sprostite se. KAMIQ se prilagaja najbolj tesnim parkirnim mestom, pri tem pa ne sklepa kompromisov pri prostornosti potniške kabine in prtljažnika.

Podrobnosti

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo