Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Športni duh

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Športno poudarjena oblika in vozna dinamika.

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

KAROQ SPORTLINE

ŠTIRIKOLESNI POGON

KAROQ SPORTLINE je lahko opremljen s 4x4 pogonom. Inteligentni štirikolesni pogonski sistem deluje povsem samodejno. Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi z nalogo izboljšanja oprijema in zagotavljanja stabilnosti vozila. 

KAROQ SPORTLINE

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Dinamični nadzor podvozja (DCC) in izbira voznega programa omogočata prilagoditev vozila v skladu z vašimi željami. S pritiskom na stikalo lahko spremenite KAROQ SPORTLINE iz udobne kočije v gospodarja športnih stez.

KAROQ SPORTLINE

SAMODEJNI MENJALNIK DSG

KAROQ SPORTLINE je lahko opremljen s 7-stopenjskim samodejnim DSG menjalnikom. Izbirate lahko med običajnim in športnim načinom (S) prestavljanja, ki izstisne iz vašega vozila KAROQ SPORTLINE največ, kar zmore, in vam omogoča pospeške, kot da ste se znašli na najboljšem štartnem mestu.

KAROQ SPORTLINE

ZVOČNI SISTEM CANTON

Črna notranjost skupaj z dodatki v videzu karbona in rdečo ambientalno osvetlitvijo ustvarja uglajeno in športno vzdušje, ki ga lahko spremlja še ustrezna akustika. Opcijski zvočni sistem Canton s skupno izhodno močjo 550 W deluje preko desetih visokozmogljivih zvočnikov: osem jih je v vratih, eden na sredini armaturne plošče, v prtljažniku pa se nahaja ojačevalnik nizkih tonov.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Inovativni sistemi za vaše varno potovanje
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Parkiranje nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravo stikalo.
Od SUV modela pričakujete, da bo to zmogljiv avtomobil. Upravičeno.

POVEZLJIVOST

Kadar želite izbirati in poslušati glasbo na vašem pametnem telefonu ali prek njega prejemati napotke, lahko vse to prezrcalite na osrednji zaslon.

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Karoq Sportline

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ SPORTLINE najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA KAROQ je ocenjen z najvišjo oceno 5 zvezdic na preizkusnem trčenju Euro NCAP.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

Katalog ŠKODA Karoq

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj.