Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Najnovejša generacija najbolje prodajanega modela

ŠKODA OCTAVIA COMBI

Prostoren družinski avto
Veliko prostora in udobja. Za mestno vožnjo in daljša potovanja.

Eleganten, kristalast dizajn, ki je vedno v modi. Tako, kot se za model OCTAVIA spodobi.

Svoje vozilo OCTAVIA COMBI lahko opremite z aluminijastimi platišči do velikosti 19".

Popolnoma uravnoteženo razmerje dimenzij skriva še večji prtljažni prostor kot doslej.

Nova posebnost je zlivanje vgrajenih strešnih nosilcev s strešno obrobo.

Ozka full LED žarometa zagotavljata visoko zmogljivost in imata funkcijo matrične osvetlitve.

V sodobno zasnovani notranjosti pritegnejo pogled odlično razporejeni zasloni, enostaven nadzor in veliko prostora.

Uživajte v delovanju samodejnega menjalnika s tehnologijo shift-by-wire, ki ga lahko upravljate z enim prstom.

Prtljažni prostor je sedaj še večji. Ima kar 640 litrov, če ga razširite, pa celo 1700 litrov prostora.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o vseh pomembnih informacijah, povezanih z novim modelom ŠKODA OCTAVIA - od začetka prodaje v Sloveniji do prvih testnih voženj.

6 razlogov za izbiro modela OCTAVIA COMBI

DOVOLJ PROSTORA ZA VSO DRUŽINO

Povsem nova, še bolj prostorna OCTAVIA COMBI bo poskrbela za vso družino. V 640-litrski prtljažni prostor enostavno shranite vse, kar potrebujete, hkrati pa ostane še več kot dovolj prostora za sopotnike na sprednjih in zadnjih sedežih.

6 razlogov za izbiro modela OCTAVIA COMBI

SODOBNA NOTRANJOST

Dobrodošli v vozniški kabini nove generacije, ki postavlja nov mejnik v svojem razredu. Z zaslonom v višini oči, ki projicira informacije na vetrobransko steklo, boste dobili svež pogled na svet. Vse pomembnejše podatke boste našli na dveh 10-palčnih zaslonih. Minimalistične linije in ambientalna osvetlitev so le še pika na i elegantne notranjosti.

6 razlogov za izbiro modela OCTAVIA COMBI

VARNOST

Potujte brez skrbi, in to tako takrat, ko se prebijate skozi polne mestne ulice, kot tudi na avtocesti. OCTAVIA COMBI predstavlja številne nove sisteme za pomoč vozniku, ki skupaj z devetimi varnostnimi zračnimi blazinami varnost potnikov dvigujejo na višjo raven.

6 razlogov za izbiro modela OCTAVIA COMBI

EDINSTVENO UDOBJE

Zagotavljamo vam, da boste zaradi posebnosti, kot sta masažna funkcija voznikovega sedeža in posebni zadnji naslon za glavo, na svoj cilj vedno prispeli sveži. Oprema za udobje ponuja vse od prilagodljivega tempomata (ACC) do tripodročne klimatske naprave Climatronic.

6 razlogov za izbiro modela OCTAVIA COMBI

EDINSTVEN DIZAJN

V modelu OCTAVIA COMBI nove generacije sta prostorna notranjost in izjemna praktičnost ponovno združeni z brezčasnim dizajnom. Full LED žarometi in zadnje luči zagotavljajo popolno vidljivost v vseh vremenskih razmerah, kar je še eden od zaščitnih znakov tega avtomobila.

6 razlogov za izbiro modela OCTAVIA COMBI

EKONOMIČNO DELOVANJE

Zagotovite si prostoren družinski avto, ki bo prijazen do okolja in ga ne bo drago vzdrževati. V širokem naboru motorjev se lahko odločate med bencinskimi in dizelskimi, na voljo pa so tudi elektrificirane različice.

NAJBOLJ NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU

Sistem pomoči pri vožnji (Travel Assist) delno prevzame nadzor nad avtomobilom, s čimer sta vožnja in nadzor prometa za vas precej lažja.
Povečali smo razpon varnostnih asistenčnih sistemov in vanj vključili številne nove in najsodobnejše sisteme pomoči.
LED osvetlitev prinaša boljšo zmogljivost, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ob parkiranju se ne vznemirjajte več – z enim samim pritiskom na gumb boste lahko obvladali tudi najožji parkirni prostor.

OSTANITE POVEZANI TUDI NA POTI

Infotainment sistemi nove generacije z vgrajeno SIM kartico ponujajo funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi povezava za naprave sopotnikov.

ŽIVITE PO SVOJE

Predstavljamo vam povsem nov prostoren model ŠKODA OCTAVIA, ki je tako vsestransko poslovno vozilo kot praktičen družinski prevoznik - kajti živi tako, kot živite vi. S kompaktnimi dimenzijami, najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi in izjemnim udobjem obvlada tako gost mestni promet kot dolge avtocestne poti. 

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo