Modeli

Ostanite v ospredju

FABIA COMBI

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

6 razlogov za nakup modela FABIA COMBI

POČUTITE SE UDOBNO

ŠKODA FABIA ponuja obilo prostora za potnike in prtljago. Prepričajte se.

6 razlogov za nakup modela FABIA COMBI

BREZ KOMPROMISOV PRI VARNOSTI

ŠKODA FABIA COMBI ne sklepa kompromisov pri varnosti: ocena 5 zvezdic Euro NCAP je rezultat, ki govori sam zase. FABIA COMBI je izjemno varna za potnike in pešce. 

6 razlogov za nakup modela FABIA COMBI

ATRAKTIVNA OBLIKA IN ELEGANCA

Jasne in natančne karoserijske linije, prepletene z ostrimi robovi, izbočene in konkavne površine, kristalast videz in vzajemna igra svetlobe in senc poskrbijo, da je ŠKODA FABIA COMBI avto z značajem. Dodatna varnostna elementa predstavljajo LED zadnje luči in v zadnji odbijač vgrajeni odbojni stekli.

6 razlogov za nakup modela FABIA COMBI

ZMOGLJIVI IN VARČNI

Za pogon modela FABIA COMBI skrbi  nova generacija bencinskih in dizelskih motorjev, ki združujejo užitek v vožnji in so prijazni do okolja. Pogonski agregati razvijejo moč od 44 do 81 kW.

6 razlogov za nakup modela FABIA COMBI

MAJHNE STVARI Z VELIKIM UČINKOM

Kamorkoli pogledate, posvod so prostori za odlaganje, vključno z domiselnimi policami in nosilci. Mrežna žepa na straneh s prednjih sedežev sta kot nalašč za hrambo manjših predmetov. 

6 razlogov za nakup modela FABIA COMBI

IZBIRA PLATIŠČ

Med številnimi različnimi oblikami platišč za model FABIA COMBI boste zagotovo našli takšna po vašem okusu. Na voljo je široka izbira 15-, 16- in 17-palčnih aluminijastih platišč.

SIMPLY CLEVER TEHNOLOGIJA

Naj bo vsakodnevna vožnjo čim bolj varna.
FABIA COMBI vam zagotavlja vsakodnevno udobno in varno vožnjo na najvišji ravni.
Skrbno izbrani infotainment sistemi za prijetno izkušnjo na vseh potovanjih.
Čvrsto karoserijo modela FABIA dopolnjuje do 6 varnostnih blazin.

PAMETNI TELEFON NA KOLESIH

Kadarkoli želite izbirati in poslušati glasbo z vašega pametnega telefona ali sprejemati navodila za pot, se bo to zrcalilo na osrednjem zaslonu. 

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalogi ŠKODA Fabia Combi

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA FABIA COMBI in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

BREZKOMPROMISNA VARNOST

ŠKODA FABIA je prejela vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani