Modeli

Športnik

NOVI ŠKODA KODIAQ SPORTLINE

Modela KODIAQ trenutno ni mogoče naročiti, saj prihaja novejši, osvežen model. Lahko si ogledate zalogo takoj dobavljivih vozil ali pa nam sporočite svoj e-naslov in obestili vas bomo, ko bo model KODIAQ spet mogoče naročiti.

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA

Dinamični nadzor podvozja (Dynamic Chassis Control -DCC) z izbiro voznega programa omogoča prilagoditev voznih lastnosti osebnim željam. S pritiskom na gumb lahko spremenite KODIAQ SPORTLINE iz udobne limuzine v gospodarja športnih poti. 

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE

SAMODEJNI MENJALNIK DSG

KODIAQ SPORTLINE je opremljen s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. Omogoča vam običajno gladko prestavljanje ali uporabo S (Sport) načina, s katerim KODIAQ SPORTLINE pokaže vse svoje zmogljivosti. Launch Control vam omogoča odločen start, kot da ste osvojili prvo štartno mesto na dirki. 

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE

ŠTIRIKOLESNI POGON

KODIAQ SPORTLINE je lahko opremljen s 4x4 pogonom. Pametni sistem štirikolesnega pogona deluje popolnoma samodejno. Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora med obe osi, s čimer preprečuje izgubo nadzora nad vozilom. 

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE

ZVOČNI SISTEM CANTON

Oblazinjenje Alcantara® je s svojimi značilnostmi in odlikami, kot je vzdržljivost, vključeno tudi v obloge vrat. Zvočni sistem Canton z desetimi zvočniki in skupno izhodno močjo 575 wattov je na voljo za doplačilo.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Parkiranje še nikoli ni bilo bolj preprosto. Samo pristisnite pravi gumb.
Udobna vožnja v sozvočju s prometom.
Inovativni sistemi za varnost na poti.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Kodiaq Sportline

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KODIAQ SPORTLINE in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

BREZKOMPROMISNA VARNOST

ŠKODA KODIAQ je ocenjena z vsemi petimi zvezdicami na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

Bi radi temeljito preizkusili model Kodiaq? Prijavite se na e-novice in obvestili vas bomo, kdaj in kako se lahko prijavite na ekskluzivno 3-dnevno testno vožnjo.

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani