Modeli

Impresiven avtomobil za poslovne priložnosti in vsakodnevno življenje

NOVI SUPERB

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

ŠKODA SUPERB vam je lahko na voljo tudi brez pologa.

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

ŠKODA SUPERB

ODLIČNO PRILEGAJOČA SE OBLIKA

Osvežitev z manjšimi spremembami je modelu SUPERB prinesla popolno obliko. Končni rezultat je ikonična podoba, prežeta z dinamiko in eleganco.

ŠKODA SUPERB

PROSTOR ZA VSE POMEMBNO

Razkošje notranjosti modela ŠKODA SUPERB poleg izjemnega udobja za vse potnike ponuja še veliko prostora, ki zagotavlja izjemno priročnost.

ŠKODA SUPERB

NAJVEČJE UDOBJE ZA POTNIKE

Na voljo je širok izbor opreme, ki je zasnovana za udobno vožnjo tako spredaj kot zadaj.

ŠKODA SUPERB

NAVDIHUJOČA VARNOST

Pri varnosti ŠKODA SUPERB ne sklepa kompromisov. Številne inovacije so pri prenovljenem modelu povezane z asistenčnimi sistemi s s številnimi najsodobnejšimi funkcijami.

ŠKODA SUPERB

NOVA DIMENZIJA RAZKOŠJA

Kakovostna izdelava, najboljši materiali in oprema za več udobja. Vsemu temu SUPERB dodaja še nekaj: domiselne rešitve za vse vsakdanje zagate.

ŠKODA SUPERB

ZANESLJIVA ZMOGLJIVOST

Zmogljivi motorji, gladko delujoč DSG menjalnik, štirikolesni pogon in dinamični nadzor podvozja: SUPERB vam kot najbolj prestižen model znamke ŠKODA ponuja vse, kar boste potrebovali pri vožnji.

ŠKODA SUPERB

ZADOVOLJITE SVOJ OKUS

S številnimi oblikami aluminijastih platišč, ki so na voljo pri modelu SUPERB, boste zagotovo našli takšna, ki so po vašem okusu. Širok izbor od 16- do 19-palčnih platišč je doponjen z inovativno obliko Aero design.

SIMPLY CLEVER TEHNOLOGIJA

Vrhunski svetlobni sistemi, da boste optimalno “videli in bili videni”.
Vozite udobno v harmoniji s prometom.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na poti.
Parkiranje je lahko preprosto. Naj bo prostor še tako tesen, varno zapeljiite vanj s pritiskom na stikalo.

POVEZLJIVOST, PRIPRAVLJENA NA POSEL

Napredna povezljivost modela SUPERB vam bo olajšala vsakodnevno uporabo avtomobila in vam zagotovila vso podporo, ki jo potrebujete za pravočasno in udobno pot do cilja.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

KATALOGI ŠKODA SUPERB

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA SUPERB in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA SUPERB je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani