Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI LAURIN & KLEMENT

Več
k

Laurin & Klement pooseblja preteklost, sedanjost in prihodnost blagovne znamke ŠKODA. Kot najbolj razkošna izvedba vozila ŠKODA OCTAVIA COMBI ponuja različica Laurin & Klement največjo mero stila, prefinjenosti in tehnologije.

Privlačnost vozila še dodatno povečujejo 18-palčna platišča Turbine.

Elegantno notranje oblazinjenje Alcantara®/usnje krasijo dekorativni elementi Piano Black. Volan, prestavna ročica ter ročica ročne zavore so oblečeni v črno usnje.

V naslonjala usnjenih sedežev vtisnjeni logotipi Laurin & Klement dodajo pečat ekskluzivnosti.

Okrasne letvice pragov so nameščene spredaj in vključujejo napis Laurin & Klement