Modeli

ŠKODA OCTAVIA JE NOVI SLOVENSKI AVTO LETA!

NAPOLNI ŽIVLJENJE E-MOBILNOST Z DRUŽINO VOZIL ŠKODA iV

NOVA OCTAVIA RS UŽIVAJ PO SVOJE!

Zima prihaja Akcija originalnih zimskih kompletov koles ŠKODA 3+1 gratis že za 20 EUR na mesec

ŠKODA KAMIQ Ko veste, kaj vam najbolj ustreza

NAJ VAS KAROQ ZAPELJE ... ... KAMORKOLI!

NOVA OCTAVIA UŽIVAJ PO SVOJE!

SIMPLY CLEVER VSEBINE Poglobljene zgodbe iz sveta avtomobilizma in mobilnosti, intervjuji in portreti zanimivih ljudi - vse na enem mestu!

Več
k

NAŠI SALONI SO ŽAL ZAPRTI, ODPIRA SE VEČINA SERVISOV

 

Saloni ŠKODA so zaradi epidemije koronavirusa skladno z odlokom Vlade RS do predvidoma 29.01.2021 žal zaprti. Kljub temu bo še vedno mogoča izdaja že naročenih vozil strankam, prav tako nemoteno potekajo registracije. 

Servisne delavnice so v večini statističnih regij od 23. 1. 2020 spet odprte za potrošnike in nudijo celovito storitev. V Posavski, Jugovzhodni in Goriški regiji pa do predvidoma 29.01.2021 še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo nujne servisne storitve, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil. Kjer naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila oziroma nujno potrebnih servisnih del najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila. Storitev, ki niso nujne in ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi skladno z odlokom vlade do nadaljnjega ne smejo izvajati.

 

OSTANITE DOMA, UPORABITE SPLET 

 

Na naši spletni strani spoznavate vozila ŠKODA takrat, ko vam to najbolj ustreza, in si v konfiguratorju sestavite vozilo po svoji meri. Na strani hudobro.si lahko preverite izračun financiranja, oddate vlogo za informativno ponudbo pri najbližjem trgovcu in si ogledate Hudobro zalogo vozil po posebni ceni. Prav tako lahko preverite vrednost svojega rabljenega vozila po sistemu Eurotax. 

ŠKODA MODELI

✮ NOVI ENYAQ iV
NOVA OCTAVIA
FABIA
NOVA SCALA
NOVI SUPERB
NOVI KAMIQ
KAROQ
KODIAQ

SIMPLY CLEVER JE VEDETI VEČ!

VABIMO VAS, DA NAM SLEDITE NA NAŠIH MEDIJIH.

Servisni ukrep za dizelske motorje EA189

Ali ste prejeli obvestilo?

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 3,9-7,4 l/100 km in 101-170 g/km, emisijska stopnja: EURO 6, specifična emisija dušikovih oksidov (NOx): 0,0115-0,0733 g/km, trdi delci: 0,0000- 0,00120 g/km, število delcev: 0,00-9,79x1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.