Modeli

Markanten

NOVI ŠKODA KODIAQ SCOUT

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

ŠKODA KODIAQ SCOUT

VSELEJ ŠTIRIKOLESNI POGON

Pametni sistem štirikolesnega pogona deluje popolnoma samodejno. Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora med obe osi, s čimer preprečuje izgubo nadzora nad vozilom. 

ŠKODA KODIAQ SCOUT

PROGRAM OFF-ROAD

Gumb Off-Road prilagodi delovanje vseh asistenčnih sistemov za vožnjo po brezpotjih. Ko je vključen, se pedal za plin odziva manj občutljivo in funkcija Auto Hold pomaga avtomobilu, da se izvleče iz zapletenih situacij. Sistem Hill Descent Assist z natančnim doziranjem zavorne moči ohranja stalno hitrost med spuščanjem po strmih pobočjih. 

ŠKODA KODIAQ SCOUT

PROGRAM SNOW MODE

Program Sneg (Snow Mode) elektronske asistenčne sisteme prilagodi spoprijemanju s slabo oprijemljivimi voznimi podlagami. Na primer, ASR pospeši vrtenje kolesa za boljši oprijem in občutek pri vrtenju volana je čvrstejši.

ŠKODA KODIAQ SCOUT

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA

Dinamični nadzor podvozja (Dynamic Chassis Control -DCC) z izbiro voznega programa omogoča prilagoditev voznih lastnosti osebnim željam. S pritiskom na gumb lahko spremenite KODIAQ SCOUT iz udobne limuzine v gospodarja zavitih podeželskih poti.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Parkiranje še nikoli ni bilo bolj preprosto. Samo pristisnite pravi gumb.
Udobna vožnja v sozvočju s prometom.
Inovativni sistemi za varnost na poti.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Kodiaq Scout

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KODIAQ SCOUT in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

BREZKOMPROMISNA VARNOST

ŠKODA KODIAQ je ocenjena z vsemi petimi zvezdicami na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo