Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

UDOBNO TUDI OD DOMA

Najprimernejši način polnjenja baterije vašega popolnoma električnega vozila ali priključnega hibrida ŠKODA poteka tako, da ga doma preko noči priklopite na omrežje. Avtomobil lahko priključite neposredno v domačo vtičnico ali pa uporabite stensko polnilno postajo ŠKODA, ki bistveno skrajša čas polnjenja, tako da bo baterija vašega električnega modela CITIGOe iV 80-odstotno napolnjena v 4 urah in 15 minutah. Oba načina polnjenja uporabljata izmenični tok, ki je običajen v gospodinjskih vtičnicah.

POVSOD V MESTU

Infrastruktura za polnjenje elektrificiranih vozil raste iz dneva v dan. Tako lahko izbirate med številnimi javnimi polnilnimi postajami, s katerimi si avtomobil napolnite med parkiranjem na ulici, nakupovanjem ali celo med službo. Z eno e-kartico znamke ŠKODA si lahko olajšate težave pri plačevanju, saj ta omogoča plačevanje različnim operaterjem.

HITRO NA POTI

Če ste se odpravili na daljše potovanje in morate baterijo napolniti hitro, uporabite DC (enosmerni tok) hitre polnilnice, ki zagotavljajo veliko več energije. Hitra polnilnica bo v samo eni uri napolnila baterijo modela CITIGOe iV do 80 odstotkov zmogljivosti. ŠKODA sodeluje tudi pri gradnji mreže IONITY po Evropi. Gre za projekt izgradnje 400 ultra hitrih polnilnic do leta 2020.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran