Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ASISTENCA PORSCHE SLOVENIJA - ŠKODA Bodite brez skrbi na vaši poti.

Več
k

Asistenca Porsche Slovenija - ŠKODA

V primeru okvare vozila ali nesreče pokličite na:

Klici iz Slovenije: 080 19 41

Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

 

KO NA POTI NE GRE VSE PO NAČRTIH IN STE OBTIČALI Z VOZILOM ALI BILI UDELEŽENI V NESREČI, POKLIČITE BREZPLAČNO ŠTEVILKO ASISTENCE PORSCHE SLOVENIJA - ŠKODA NA 080 19 41.

Jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija - ŠKODA, poskrbi, da ste brezskrbno mobilni. Ko potrebujete asistenco, preprosto pokličite. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan. Velja v Sloveniji in po Evropi. 

Strokovno usposobljeno osebje vam bo pomagalo na cesti ali pa organiziralo vleko vozila do najbližjega pooblaščenega servisa ŠKODA. Za vas pa bomo priskrbeli nadomestni prevoz in podporo pri poti do cilja. 

Želimo vam, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov. Če pa ne bo šlo po načrtih, bomo priskočili na pomoč.

Bodite brez skrbi. Z vami smo na vsakem kilometru.