Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Narekuje tempo

KODIAQ RS

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

ŠKODA KODIAQ RS

UGLAJENA ZVER

Takoj boste ugotovili, da vas KODIAQ RS zlahka prevzame. Edinstvene posebnosti govorijo same zase.

ŠKODA KODIAQ RS

PRIPRAVLJENI, SEDITE, GREMO!

KODIAQ RS enostavno združuje športne dodatke z luksuzno SUV notranjostjo. Če ste na dolgi poti, lahko uživate v vsem udobju in se popolnoma sprostite, kadarkoli si to zaželite. Na voljo vam je vse, kar potrebujete za zanesljivo vožnjo po podeželskih cestah.

ŠKODA KODIAQ RS

NAVDUŠUJOČA ZMOGLJIVOST

KODIAQ se lahko pohvali s prirojeno kombinacijo moči in hitrosti. Športni KODIAQ RS ni izjema.

ŠKODA KODIAQ RS

REKORDER NÜRBURGRINGA

Tekmovalnost je zapisana v genih modela KODIAQ RS. Dokaz je nov rekord na sloviti progi Nordschleife, ki ga je za volanom sedemsedežnika postavila dirkačica Sabine Schmitz.

SIMPLY CLEVER TEHNOLOGIJA

Parkiranje še nikoli ni bilo bolj preprosto. Samo pritisnite pravo stikalo.
Udobna vožnja v sozvočju s prometom.
Inovativni sistemi za varnost na poti.

POVEZLJIVOST ZA VSAKDANJO NAGLICO

ŠKODA KODIAQ RS odpira popolnoma novo dimenzijo povezave med vašimi mobilnimi napravami in avtomobilom. Bodite povezani, tudi ko vozite, nadzirajte svoj avtomobil na daljavo in uživajte v ostalih sodobnih pridobitvah.

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Kodiaq RS

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KODIAQ RS in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOPROMISOV

ŠKODA KODIAQ je na testih EuroNCAP dobil vseh 5 zvezdic.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo