Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ Asistenčni sistemi za pomoč vozniku

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

Prilagodljivi tempomat (ACC) ohranja varno razdaljo do spredaj vozečega vozila z izbrano hitrostjo, nadzoruje plin in sproži zavore, da avto po potrebi samodejno pospeši ali upočasni. Sistem združuje tempomat z radarskim krmilnikom razdalje in je aktiven do hitrosti 210 km/h.

ŠKODA KAMIQ Asistenčni sistemi za pomoč vozniku

AUTO LIGHT ASSIST

Sistem Auto Light Assist samodejno vklopi in izklopi polni svetlobni snop, odvisno od trenutnih prometnih razmer. Vire svetlobe zaznava s kamero, nameščeno ob vznožju vzvratnega ogledala.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran