Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Preverite, zakaj je tako priljubljena!

ŠKODA OCTAVIA

Navdušuje. Dan za dnem.

OCTAVIA

Boljša, dinamičnejša, lepša.

OCTAVIA COMBI

Hitra.

OCTAVIA RS

Hitra in še prostornejša.

OCTAVIA COMBI RS

Pravi stroj.

OCTAVIA RS 245

245 konjskih moči za vsakdanje poti.

OCTAVIA COMBI RS 245

Vsak dan je dogodivščina!

OCTAVIA COMBI SCOUT

Družini prijazna

OCTAVIA FAMILY

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

SIMPLY CLEVER JE VEDETI ...

Zakaj je OCTAVIA tako priljubljena?

Je to zaradi prostora? Zaradi oblike? Je to zaradi zmogljivosti? Zaradi varnosti? Naj gre za družinske ali poslovne poti, OCTAVIA ima nekaj močnih adutov.

ŠKODA OCTAVIA COMBI LAURIN & KLEMENT

ŠKODA OCTAVIA COMBI je na voljo tudi z najvišjim paketom opreme, poimenovanem po naših ustanoviteljih Vaclavu Laurinu in Vaclavu Klementu. Njuni imeni zagotavljata izbrane materiale in vrhunsko udobje.