Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Care Connect

Več
k

Care Connect

Paket storitev Care Connect ponuja dva tipa storitev: proaktivni servis in oddaljen dostop do avtomobila.

Poglejte si več v kratkem videu.

ODDALJEN DOSTOP

Ta funkcija vam omogoča oddaljen dostop do nekaterih funkcij v vašem avtomobilu preko aplikacije ŠKODA Connect App. V kraju, ki ga ne poznate, boste tako enostavno našli svoj parkiran avtomobil, obenem pa ga boste imeli vedno pod nadzorom. Življenje je tako vendarle postalo malce bolj enostavno.

Položaj parkiranega avtomobila

Podatki o vožnji

Spletni protivlomni alarm

Obvestilo o vožnji v prepovedanem območju

Status vozila

Obvestilo o hitrosti

Potrobi & posveti

PROAKTIVNI SERVIS

Ta servisna usluga vam omogoča natančen vpogled v tehnično stanje avtomobila in v prihajajoč servisni interval. S povezavo z izbranim pooblaščenim serviserjem vam ta sistem zagotavlja, da bo vaš avtombil ostal v odličnem stanju in tehnični kondiciji, ne glede na okoliščine.

Samodejno obvestilo o nesreči

Klic v primeru okvare

Naročanje na servis

Poročilo o stanju vozila

Informativni klic

Razpoložljivost storitev v različnih državah