Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Seznam razpoložljivih storitev

Več
k

Nabor storitev sistema ŠKODA Connect je odvisen od države, modela in modelskega leta izdelave vozila ter infotainment sistema. Na povezavi spodaj lahko preverite, katere storitve so na voljo za vaše vozilo ŠKODA. V izbirniku desno izberite državo in vozilo. 

 

OPOMBA

Podjetje ŠKODA AUTO bo naredilo vse, kar je mogoče, da bi bile storitve ŠKODA Connect na voljo vedno in nemoteno. Hkrati bo v primeru okvare sistema naredilo vse, kar je mogoče, da bo sistem uporabnikom takoj spet na voljo. V primeru višje sile (vojne, naravne katastrofe, slabo vreme), v primeru nujnih vzdrževalnih del ali drugih del na tehniki naprav ŠKODA AUTO ali tehniki naprav tretjih oseb, ki posredujejo podatke, vsebino, informacije ali prenos podatkov, ki jih ni mogoče predvideti, pa je seveda mogoča motnja, upočasnitev ali prekinitev delovanja storitev ŠKODA Connect. Ob tem pa lahko vpliva na hitrost pretoka podatkov in s tem na odzivnost in delovanje sistema tudi intenzivna vzporedna raba sistema ŠKODA Connect.