Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Vse se začne z družino

Več
k

Še preden se pisalo dotakne papirja in nož zareže v glino, dajo našemu navdihu krila tisti, ki so zares pomembni - ljudje, ki jih nosimo v srcu.

Dizajn Škodinih vozil se je razvil, a bistvo vsega, kar počnemo, ste vi. V petih delih serije Navdih: dizajn prikazujemo, kako smo potrebe družin, med katere sodijo prostornost, funkcionalnost in varnost, vključili v naš novi oblikovalski jezik.

 "Osrednja pozornost ne velja avtomobilu; najpomembnejša je družina."

Jozef Kabaň, Head of ŠKODA Design.

 

Več o tem, kako oblikujemo naša vozila.  

Več prostora za potrebe vase družine najdete v ŠKODA Superbu.

POVEZANE VSEBINE

Kako dobi ideja obliko?

Pojdimo na pot v svet avtomobilskega dizajna.

Kako je videti prihodnost?

Sprehodimo se okoli koncepta Vision S

Bližnje srečanje

Kako se lahko povsem navaden dan spremeni v čudovito izkušnjo?