Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Naš prvi povsem električni avtomobil z dosegom do 260 km.

NOVI CITIGO e iV

ŽE V PRODAJI.

 

ZGOLJ Z ELEKTRIKO

CITIGOe iV je prvi povsem električni serijski avtomobil znamke ŠKODA. Prevzel vas bo z brezemisijsko mestno okretnostjo.

VELIK DOSEG ZA VSAKDANJE POTI

Z dosegom do 260 km se boste po mestu in okolici lahko vozili ves dan. Hitro DC polnjenje pa vam je na voljo, ko se morate odpraviti na daljšo pot.

ČISTA OBLIKA

Vsakokrat, ko boste z očmi ošvrknili svoj CITIGOe iV, boste navdušeni nad njegovimi dodelanimi površinami, ostrimi robovi in velikimi stranskimi stekli.

NOTRANJOST S STILOM

Kompaktni model CITIGOe iV ponuja presenetljivo prostorno notranjost, dopolnjeno z elegantnimi podrobnostmi.

ROJEN ZA ULICO

Uživajte v neprimerljivem udobju na mestnih ulicah. CITIGOe iV je opremljen s funkcijami, ki ste jih vajeni iz modelov višjega razreda.

NEPREKOSLJIVA VARNOST

Kot pri vseh modelih ŠKODA je tudi v mestnem modelu CITIGOe iV pomembna varnost, ravno zato je obsežna  tudi paleta aktivnih in pasivnih varnostnih sistemov na vozilu.

IZBIRA PLATIŠČ

Izbirate lahko med 14- in 16-palčnimi jeklenimi ali aluminijastimi platišči, ki so na voljo v dveh barvah.

SIMPLY CLEVER TEHNOLOGIJA

CITIGO E iV je opremljen z domiselnimi asistenčnimi sistemi za vašo varnost na poti.
Raziščite sisteme, ki vam omogočajo, da vidite in ste vidni optimalno.

PREŽET S POVEZLJIVOSTJO

Pri vseh izvedbah modela CITIGOe iV je na voljo cela vrsta spletnih storitev, kar olajša vklop klimatske naprave, polnjenje baterije ali daljinsko preverjanje preostalega dosega vozila, ne glede na to, kje ste.

VSI V CITIGO!

Sprejmite mestno življenje.

Podrobnosti

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo