Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Skrivnostna

FABIA BLACK EDITION

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? 

Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

Izpostavljeno

ŽAROMETI

Pokrovi žarometov s spodnjim kristalastim delom so izvrsten poklon češkim mojstrom kristala. LED dnevne luči so del serijske opreme.

Izpostavljeno

STREŠNI SPOJLER

Črn aerodinamično oblikovan strešni spojler je edinstven za to različico modela Fabia. ŠKODA s svetlobnim podpisom v obliki črke C skrbi, da vsak njen avtomobil prepričljivo izstopa.

Izpostavljeno

KAROSERIJA IN KOLESA

Različica Black Edition ima športno podvozje, ki izboljšuje tudi aerodinamiko vozila. Športni videz poudarjajo še 17-palčna platišča Savio.

Izpostavljeno

LOGOTIP

Logotip Black Edition se nahaja tudi na B-stebričkih.

SMARTLINK+

S sistemom Smartlink+ (ŠKODA povezljivostni komplet podpira Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink®) omogoča multimedijski sistem vozniku varno uporabo telefona med vožnjo. Sistem SmartLink+ vključuje tudi funkcijo SmartGate.

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Fabia Black Edition

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA FABIA BLACK EDITION najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

BREZKOMPROMISNA VARNOST

ŠKODA FABIA je prejela vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo