Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Z njim boste vedno našli svojo pot

ŠKODA KAROQ

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

Karoq

LEPOTA

Drznost, mišice in dinamična razmerja v kompaktem paketu: že na prvi pogled je videti, da je ŠKODA KAROQ v mestu pripravljen izstopati in da se ne boji prav nobene avanture z vami. 

Karoq

VRHUNSKO UDOBJE

Novi KAROQ vam lahko uresniči takorekoč vsako željo. Obdajte se z elementi, zaradi katerih ne boste hoteli iz avtomobila, ker bo vožnja v njem tako zabavna in udobna. 

Karoq

PRIPRAVLJEN NA VSE

Velika variabilnost s številnimi brihtnimi detajli in veliko prostora spredaj, v drugi sedežni vrsti in celo v prtljažniku. Kaj več bi si sploh lahko še želeli? 

Karoq

VELIKA IZBIRA PLATIŠČ

Ob vseh platiščih, ki so na voljo za model KAROQ, boste gotovo našli taka po svojem okusu. V ponudbi je širok razpon 16", 17", 18" in 19" litih platišč. 

Karoq

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

ŠKODA KAROQ predstavlja številne varnostne elemente in vam pomaga, da se v vseh razmerah počutite popolnoma varni. 

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Inovativni sistemi za vašo varnost na poti.
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Parkiranje še nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravi gumb.
Od SUV vozil se pričakuje, da bodo zmogla veliko. Upravičeno.

POVEZAVA VZPOSTAVLJENA

Bodisi bi radi poiskali in poslušali svojo priljubljeno glasbo na pametnem telefonu ali pa pridobili podatke navigacijske naprave - vse to lahko zdaj s telefona zrcalite na osrednji zaslon. 

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Karoq

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

KAROQ je na preskusnem trčenju dosegel najboljšo oceno in zato ga je konzorcij Euro NCAP nagradil z najvišjo možno oceno 5 zvezdic.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo