Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Pripravljen na pustolovščine

ŠKODA KAROQ SCOUT

Pogon 4x4, odlični motorji in robusten videz.

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? 

Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

KAROQ SCOUT

VSELEJ S ŠTIRIKOLESNIM POGONOM

Scout je opremljen s štirikolesnim pogonom. Inteligentni štirikolesni pogonski sistem deluje popolnoma samodejno. V osnovi je pogon speljan na prednji kolesi, po potrebi pa se nezaznavno vključita še zadnji kolesi.Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi z nalogo izboljšanja oprijema in zagotavljanja stabilnosti vozila.

KAROQ SCOUT

STIKALO OFF-ROAD

Stikalo Off-Road prilagodi delovanje vseh asistenčnih sistemov za vožnjo po brezpotjih. Ko je vključeno, se stopalka za plin odziva manj občutljivo in funkcija Auto Hold pomaga avtomobilu, da se izvleče iz zapletenih situacij. Siatem Hill Descent Assist z natančnim doziranjem zavorne moči ohranja konstantno hitrost med spuščanjem po strmih pobočjih.

KAROQ SCOUT

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Opcijski dinamični nadzor podvozja (DCC) in izbira voznega programa ustvarjata vtis, kot da imate tri avtomobile. S prisitkom na stikalo lahko spremenite KAROQ SCOUT iz udobne limuzine v zmogljivega terenca ali v gospodarja zavitih podeželskih cest.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Parkiranje nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravo stikalo.
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Inovativni sistemi za vaše varno potovanje.

MOŽNOSTI POVEZAVE

Kadar želite izbirati in poslušati glasbo na vašem pametnem telefonu ali z njegovo pomočj prejemati napotke, lahko vse to prezrcalite na osrednji zaslon vozila.

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Karoq Scout

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ SCOUT najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA KAROQ je ocenjen z najvišjo oceno 5 zvezdic na preizkusnem trčenju Euro NCAP.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo