Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Naredite korak naprej

NOVI ŠKODA KODIAQ L&K

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Parkiranje nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite pravo stikalo.
Udobna vožnja v sozvočju s prometom.
Inovativni sistemi za varnost na poti.

VSEOBSEGAJOČA POVEZLJIVOST

ŠKODA KODIAQ prinaša povsem novo dimenzijo povezave med vašo mobilno napravo in avtomobilom. Bodite povezani tudi med vožnjo, upravljajte svoje vozilo na daljavo in uživajte.

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Kodiaq L&K

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KODIAQ L&K in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

BREZKOMPROMISNA VARNOST

ŠKODA KODIAQ je ocenjena z vsemi petimi zvezdicami na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

Bi radi temeljito preizkusili model Kodiaq? Prijavite se na e-novice in obvestili vas bomo, kdaj in kako se lahko prijavite na ekskluzivno 3-dnevno testno vožnjo.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo