Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Navdušuje. Dan za dnem.

OCTAVIA

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? 

Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

Izpostavljeno

DRZNA IN EDINSTVENA OBLIKA

Oblika modela OCTAVIA vam bo pospešila srčni utrip. Široka maska hladilnika s štirimi žarometi in kromirano letvico na odbijaču izžareva samozavest. Ostali poudarki se skrivajo na zadnjem delu in v notranjosti.

Izpostavljeno

ELEGANTNA IN PRAKTIČNA

OCTAVIA ponuja edinstveno kombinacijo elegantne kombilimuzine in vsestranskega družinskega avtomobila za vse situacije. Za vaš denar torej dobite dva avtomobila v enem.

Izpostavljeno

ŠIROKA IZBIRA PLATIŠČ

Z razširjeno ponudbo aluminijastih platišč bo vaš avtomobil še bolj edinstven. Izbirate lahko med 16-, 17- in 18-palčnimi platišči, ki poudarjajo eleganco in športnost.

Izpostavljeno

AVTOMOBIL KOT OSEBNA NAPRAVA

Želite vedeti, kakšno je vreme na vašem cilju ali kje vas bodo ustavili prometni zastoji? OCTAVIA ve vse to in še več. Upravljanje avtomobila preko pametnega telefona je povsem nova storitev.

Izpostavljeno

UDOBJE, KI SI GA ZASLUŽITE

OCTAVIA ni samo prevozno sredstvo, ampak lastniku ponuja tudi sprostitev in uživanje v zdravem odmerku razvajanja. Z njo se boste vselej veselili vašega naslednjega izleta.

Izpostavljeno

VSELEJ ENOSTAVNA IN DOMISELNA

OCTAVIA ni elegantna samo zaradi svojih karoserijskih potez. Premišljene rešitve, ki vam prihranijo čas in odganjajo vsakdanje skrbi, so naravnost imenitne.

Izpostavljeno

ZA VARNO VOŽNJO

V modelu ŠKODA OCTAVIA za občutek varnosti v vseh razmerah skrbijo številni varnostni elementi in asistenčni sistemi. Najboljša ocena, 5 zvezdic na testih Euro NCAP, priča o vrhunski varnosti.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Parkiranje je enostavno!
Čvrsta karoserija modela OCTAVIA je lahko opremljena z do 9 varnostnimi blazinami.
Sistem Front Assist opozarja na nevarnost trčenja in aktivira zavore, da bi ga preprečil.
Prilagodljiv radarski tempomat ohranja varno razdaljo pred spredaj vozečim vozilom.

HITRA POVEZLJIVOST

Mobilne storitve sistema ŠKODA Connect vam ponujajo cel kup novih možnosti za nadzor vašega avtomobila, informacije, zabavo in glasbo.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalog ŠKODA Octavia

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA OCTAVIA najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

ŠKODA OCTAVIA je na neodvisnem preizkusnem trčenju Euro NCAP dosegla najvišjo oceno 5 zvezdic.  

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo