Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Elementi udobja

DVOPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava Climatronic vam ponuja uživanje v udobju samodejnega uravnavanja temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve področji, tako da si lahko voznik in potnik nastavita vsak svojo temperaturo. Senzorji vlage zmanjšujejo rošenje vetrobranskega stekla in skrbijo za več ugodja v avtomobilu.

Elementi udobja

HLAJEN PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Še ena prednost klimatske naprave je možnost hlajenja predala pred sovoznikom. Tako postane ta predal odličen prostor za hranjenje prigrizkov med potjo. Temperaturo je mogoče seveda poljubno uravnavati.

Elementi udobja

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

OCTAVIA RS ima tudi možnost vgradnje velikega strešnega okna, ki je električno pomično. Da bi lahko zagotovili čim bolj optimalno temperaturo v avtomobilu, je steklo zatemnjeno in take le omejeno prepušča svetlobo in toploto. Poleg tega je mogoče podaljšati vetrobransko steklo in na ta način zmanjšati hrup in neposreden piš vetra, s čimer je udobje potnikov na še višji ravni.

Elementi udobja

PERSONALIZACIJA

V načinu peronalizacije si lahko več voznikov prikliče svoje lastne nastavitve takoj po kontaktu. Avtomobil prepoznava voznike po ključu, s katerim voznik odklene avtomobil in takoj zatem ponastavi parametre glede na shranjen profil.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran