Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

FINANCIRANJE 1%+

Financiranje 1%+ vam omogoča nakup vseh modelov Škoda za 1% maloprodajne cene na mesec.

Pri tem uveljavljate tudi enkratni popust v višini 1000 evrov, ki ga prinaša Škoda BON! Financiranje 1%+ velja tudi za akcijske modele Škoda, kot so modeli Easy, Monte Carlo, ScoutLine ...

 

Q & A: Vsi odgovori na vaša vprašanja o financiranju 1%+ na enem mestu

1. Komu je namenjeno financiranje 1%+?

Financiranje 1%+ je namenjeno fizičnim in pravnim osebam, ki bi želele pri nakupu katerega koli vozila Škoda uveljavljati Škoda BON. Ta prinaša popust na maloprodajno ceno vozila v višini 1000 evrov.

Prav tako je financiranje 1%+ namenjeno strankam, ki bi želele kupiti katerega od akcijskih modelov Škoda (Easy, Monte Carlo, ScoutLine …).

2. Kakšne so posebnosti financiranja 1%+ v primerjavi s klasičnim financiranjem 1%?

Zaradi popusta v višini 1000 evrov, ki ga prinaša Škoda BON, je znesek mesečnega obroka enak 1% maloprodajne cene vozila, zmanjšane za 1000 evrov. V primeru maloprodajne cene 15 tisoč evrov, denimo, znaša cena z vključenim Škoda BONom 14 tisoč evrov, mesečni obrok pa tako namesto 150 evrov (kot v primeru financiranja 1%) znaša 140 evrov.

3. Kolikšen je strošek odobritve financiranja 1%+?

Strošek obdelave znaša 100 evrov.

4. Kolikšen je največji in kolikšen najmanjši znesek pologa pri nakupu prek financiranja 1%+?

Najmanjši polog znaša 18 %, najvišji pa 28 % maloprodajne cene vozila s popustom.

5. Kolikšna je doba odplačevanja vozila?

Stranka ima na izbiro dve možnosti: obdobje financiranja 72 mesecev in obdobje financiranja 84 mesecev.

6. Od česa je odvisna višina preostanka vrednosti, ki ga je potrebno plačati ob koncu financiranja 1%+?

Preostanek vrednosti, ki ga je potrebno odplačati ob koncu financiranja, je odvisen od izbrane višine pologa. Med samim odplačevanjem se ostanek vrednosti zmanjšuje avtomatično, po odstotek na mesec.

Preverite, kako se glede na višino pologa spreminja višina ostanka vrednosti!

7. Koliko preplačam vozilo ob financiranju 1%+?

Višina preplačila je odvisna od cene vozila in izbrane različice financiranja. Znesek se glede na izbiro enega in drugega spreminja. Za vsakega kupca v Škodinih salonih pripravijo poseben izračun.

8. Ali se bo višina obrokov v času odplačevanja spreminjala?

Ne, pri financiranju 1%+ je obrestna mera fiksna. Obrok bo znašal 1% maloprodajne cene vozila, znižane za popust v vrednosti 1000 evrov, danes.

9. Ali se bo s časom spreminjala višina ostanka vrednosti?

Ne. Ostanek vrednosti je fiksen znesek in se določi ob sklenitvi pogodbe. Stranki se ni treba bati nobenih dodatnih stroškov.

10. Gre v primeru 1%+ za kredit ali leasing?

V primeru financiranja 1 % + gre za finančni leasing. Finančna institucija, ki leasing odobri, je torej do dokončnega poplačila obveznosti lastnik vozila. Ko je celoten znesek poplačan, preide lastništvo vozila na stranko.

11. Ali mora imeti vozilo, kupljeno na ta način, kakšno posebno zavarovanje?

Pogoj je sklenitev Hudobrega akcijskega zavarovanja, ki je sestavljeno iz zavarovanja avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Maribor in kasko zavarovanja pri slovenski podružnici zavarovalnice Porsche Versicherung AG. Stranka ob sklenitvi kasko zavarovanja prejme tudi 33-odstotni popust. Pri vsaki uporabi kasko police za popravilo lastnega vozila mora lastnik plačati odbitno franšizo. Za Škodina vozila, vredna do 15 tisoč evrov, znaša odbitna franšiza 75 evrov, za vozila, ki so bila ob prodaji vredna več kot 15 tisoč evrov, pa 150 evrov. V primeru kraje ali totalne škode plača lastnik 300 evrov odbitka. Ne glede na število škodnih primerov se cena osnovnega zavarovanja ne spreminja. Sklenjena polica je namreč permanentna, kar pomeni, da je znan le datum začetka zavarovanja, nato pa se polica podaljšuje vsako leto. Stranka vedno plača enako letno premijo kot na začetku zavarovanja. Pri kasko zavarovanju pa se sme premija podražiti največ za toliko, kot znaša stopnja inflacije.

12. Kaj zagotavljate kupcu ob nakupu vozila prek financiranja 1%+?

Kupcu zagotavljamo, da bo izbrano vozilo kupil po fiksni ceni, brez skritih stroškov. Cena vozila bo ostala do konca odplačila enaka, ne glede na polog in višino financiranja. Poleg tega dobi kupec dobroimetje na svojo Porsche Group Card. Katere ugodnosti ta prinaša, si lahko preberete tukaj

13. Ali lahko predčasno prekinem financiranje 1%+ in poplačam vozilo ter kakšni stroški so s tem povezani?

V primeru prekinitve ali predčasnega zaključka ali predčasnega delnega poplačila ali predčasne prekinitve zavarovanja stranko bremeni vračilo sorazmernega dela bonusa glede na sklenjeni aneks.