Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA Brez skrbi

Weiter
k

ŠKODA Brez skrbi je all inclusive paket

 

  •  financiranja, s katerim maloprodajno ceno izbranega vozila iz Hudobre zaloge takoj dobavljivih vozil znižate za 1000 evrov,

  • "Long Life" servisiranja po prilagodljivem servisnem intervalu za 1 evro na mesec in 

  • Hudobrega zavarovanja. 

 

Paket financiranja, servisiranja in zavarovanja ŠKODA Brez skrbi je na voljo za modele iz Hudobre zaloge takoj dobavljivih vozil, in sicer za modele OCTAVIA, OCTAVIA COMBI, SUPERB, SUPERB COMBI, KAROQ in KODIAQ.  

Vozila v Hudobri zalogi pa niso le takoj dobavljiva, ampak imajo tudi ugodnejšo ceno, ki pa je s paketom ŠKODA Brez skrbi takoj nižja še za 1000 evrov. 

Financiranje je sklenjeno pod pogoji finančnega lizinga z variabilno pogodbeno obrestno mero.  Polog lahko znaša do 50 odstotkov maloprodajne cene vozila s popustom, najmanjši znesek financiranja pa je 8000 evrov. Povedano preprosteje: najmanj toliko znaša razlika med maloprodajno ceno vozila s popustom in plačanim pologom. Izbirate lahko med 48, 60, 72 ali 84 meseci financiranja. Ob sklenitvi pogodbe je potrebno plačati še enkratni strošek obdelave v znesku 100 EUR. 

Z doplačilom v višini enega evra na mesec (DDV je vključen) pa boste deležni servisiranja kupljenega vozila po prilagodljivem servisnem intervalu, kar vključuje posege skladno z navodili proizvajalca. Sem sodijo denimo zamenjave motornega olja, filtrov, zavorne tekočine … Ta t. i. servis "Long Life" velja do največ 60 tisoč prevoženih kilometrov oziroma do preteka dobe štirih let.

V paket ŠKODA Brez skrbi sodi tudi Hudobro zavarovanje za celotno dobo financiranja, vključuje pa tako permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska kot permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

Za uveljavljanje pravice do servisa pod pogoji ŠKODA Brez skrbi prejmete kartico ŠKODA Card. Z njo ste upravičeni tudi do številnih drugih ugodnosti, kot so darila in popusti v okviru programa lojalnosti.