Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pregled aktualnih ugodnosti

Pripravljeni na dopust

Vam v vašem avtu zmanjkuje prostora za vso opremo, ki jo želite sabo na dopust? S transportnim sistemom ŠKODA boste imeli zmeraj dovolj prostora za vašo dopustniško prtljago. Kovčke in športno opremo enostavno in hitro shranite v strešni prtljažnik, kolesa pa varno pripnete na nosilce za kolesa. In že ste pripravljeni za na pot.

 

Originalni transportni sistemi ŠKODA vam s svojimi kakovostnimi produkti zagotavlja varen dodaten prostor za vso vašo dopustniško opremo. Naj bo to dodatna prtljaga ali kolo, za vsak model vozila ŠKODA je na voljo transportna rešitev, ki se natančno prilega vašemu vozilu.

 

Izkoristite ugodnost in si kot imetnik ŠKODA Card zagotovite 20% popust pri nakupu originalnih transportnih sistemov ŠKODA.

Ugodnost velja od 1. 7. 2020 do 30. 9. 2020.

Aktualna ponudba platišč in letnih pnevmatik

Snemite zimsko obutev svojega vozila ŠKODA. Izbirajte med veliko ponudbo pnevmatik in platišč ter podelite svojemu vozilu ŠKODA novo spomladansko preobleko.

 

Akcijska ponudba letnih pnevmatik Continental, Semperit, Barum.

Aktualna ponudba originalnih aluminijastih platišč ŠKODA.