Modeli

OBLIKOVANJE ZUNANJOSTI

VISION iV je ponudil jasno predstavo o prihajajočih modelih v električni ponudbi znamke ŠKODA z oosupljivim vodoravnim svetlobnim pasom. Ta poteka skozi masko hladilnika po celotni širini vozila in hkrati povezuje matrične LED žaromete. Namenska minimalistična oblika modela VISION iV nakazuje, da je mogoče električne avtomobile brez težav upravljati v vsakdanjem življenju.

OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI

Večstopenjska razporeditev armaturne plošče in sredinske konzole ter na videz lebdeč zaslon dodajo notranjosti novo dimenzijo in še posebej prostoren in zračen občutek. Najnižja raven ponuja veliko prostora za shranjevanje med voznikovim in sovoznikovim sedežem. Nad tem je pomična in še posebej lahko dostopna sredinska konzola. To zagotavlja prostor za upravljalne enote in dva mobilna telefona, ki ju je mogoče brezžično integrirati v infotainment in operacijske sisteme ter polniti induktivno.

VARNOST

ŠKODA VISION iV uporablja inovativno tehnologijo za izboljšanje varnosti in udobje potnikov. Opremljen z različnimi laserskimi skenerji, radarskimi senzorji in kamerami vam omogoča popolno vožnjo po vaši okolici in ustrezno odzivanje na razmere. Tudi funkcije povezovanja omogočajo neposredno komunikacijo z drugimi udeleženci v prometu in avtomobili, pa tudi s cestno infrastrukturo. V določenih situacijah to pomeni, da je model ŠKODA VISION iV sposoben avtonomno voziti ali parkirati.

BATERIJA

Vsa naša električna vozila ŠKODA bodo imela vgrajeno baterijsko tehnologijo z največjo možno gostoto energije, razvito z mislijo na vašo varnost kot našo največjo in prednostno nalogo. Naš sistem upravljanja baterije zagotavlja optimalno delovanje tudi po več tisoč ciklih polnjenja. Avto ima v WLTP ciklu največji doseg 500 km, litij-ionsko baterijo pa je moč napolniti do 80 odstotkov v samo 30 minutah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran